Nagy térfogatú acéltartályok

Nálunk minden jármű- és felépítmény-típushoz alkalmas nagyméretű konténert megtalálnak, miközben az összes konténerünk megfelel a DIN és EN szabványoknak. Cégünk a következő típusú konténereket kínálja: Abroll, Mulden vagy Avia.

A Dopner nagy térfogatú konténerek bármilyen áru, nyersanyag és hulladék szállítására alkalmasak. A szokásos tartályméreteket kínáljuk: 10m3, 20m3 és 40m3, de ha más méretet keresnek, ne habozzanak kapcsolatba lépni velünk, és mi legyártjuk az Önök elképzeléseihez igazodó nagy méretű, egyedi konténert is.

ABROLL sittszállító konténer

megfelelő megoldás fa, vas, föld vagy építési hulladék tárolására és szállítására. Különböző méretek, formák és színek közül választhatnak. Ha egyedi konténerformát keresnek, és nem sikerült választaniuk az AVIA, illetve a Mulden konténerek közül, a segítségünkkel egyedi gyártású ABROLL konténereket is gyártathatnak – nem jelent problémát a túlméretes terhek szállítására szolgáló plató, sem a nagy, csukható fedéllel ellátott konténer sem. Mindig első osztályú minőségben és az érvényes előírások szerint.

  • Egyedi konténer – ABROLL
  • ABROLL 20m³ konténer
  • ABROLL 30m³ konténer

Mulden sittszállító konténer

ideális választást jelent, ha laza, nehéz, híg vagy vizes anyagokat, például kavicsot, homokot vagy földet kell szállítani, tárolni. Ezek a konténerek többféle méretben és térfogatban kaphatók. Ha olyan méretre készült láncos konténerre van szükségük, amely minden követelményüknek megfelel, jó helyen járnak. A hulladékgyűjtő konténereket például felnyitható fedéllel, vagy a szállított anyagot esőtől és széltől megvédő ponyvával is felszerelhetjük.

Ha kisebb járművekhez alkalmas konténert keres, tekintse meg Mulden vagy ABROLL típusú konténereink ajánlatát.

  • MULDEN – méretre szabott sittszállító konténer
  • MULDEN- 5m³ méretre szabott konténer
  • MULDEN- 7m³ méretre szabott konténer

Kis horgos konténer – AVIA típus

különféle hulladéktípusok, például föld, kommunális hulladék, BIO hulladék, papír és műanyagok kisebb járművekkel végezett begyűjtésére alkalmas. Ezek a konténerek többféle méretben kaphatók, és érdeklődés esetén lehetőség nyílik tetővel, ponyvával, hálóval vagy ketreccel ellátott konténerek szállítására is. Készen állunk az ügyfelek egyedi igényeinek kielégítésére, ezért nem jelent problémát egy pontosan az Önök igényeinek megfelelő Avia konténer legyártása sem.

Ha ömlesztett, nehéz vagy folyékony anyagokkal dolgozik, válassza az egész Mulden konténereket.

  • Avia egyedi méretre készült konténer
  • Avia 3m³ alacsony konténer
  • Avia 12m³ konténer – Papírgyűjtő ketrec