Bigboxok

Nagy térfogatú műanyag dobozok a szürke színű, szilárd raklapos konténerek különféle csomagolt és ömlesztett termékek vagy hulladékok tárolására, szállítására és mozgatására alkalmasak. Megfelelő választás jelentenek ömlesztett vagy félig folyékony anyagok, gyümölcs- és zöldségfélék, élelmiszerek tárolására, miközben az élelmiszerekkel való érintkezés tekintetében rendelkeznek a megfelelő tanúsítványokkal.
Kínálatunkban különböző méretű és szerkezeti kivitelű, 4 lábon vagy síneken álló big boxokat talál. Dupla köpenyes falaiknak köszönhetően könnyen rakatolhatók, hatékonyan kihasználva a raktárakban és a szállítóeszközökben rendelkezésre álló teret. A bigboxokhoz nálunk nagyokat is kap. Érdeklődés esetén ne habozzon kitölteni az adatlapot, és örömmel felvesszük Önökkel a kapcsolatot az egyéni igényeiknek megfelelő egyedi ajánlattal.
A Dopner Bigboxok előnyei:
  • Sima fenékrész és falak
  • Könnyen elmosható
  • Szín: szürke
  • Élelmiszeripari alkalmazásokra (élelmiszeripari tanúsítvány)
  • Kivitel: kerekes vagy sínes
  • Alacsony és magas hőmérsékleteknek ellenálló
  • Ütés- és sérülésálló
  • Targoncához igazítva
  • 1500 kg-ig rakatolható

TERMÉK TÍPUSOK

Bigbox

targoncás mozgatásra alkalmas, könnyű, tiszta, biztonságos és multifunkcionális, aminek köszönhetően valóban sokrétű felhasználást és hosszú élettartamot kínál. A sima felület garantálja a könnyű tisztítást és a belső/külső higiéniát, míg a dupla fenék az ütésállóság mellett nagy, akár 500 kg-os terhelést tesz lehetővé. A 600 x 800 mm-es méretek megfelelnek a standard euro raklapok méreteinek, és maximálisan kihasználják a rendelkezésre álló helyet, miközben akár 1500 kg-ig zárt fedéllel is egymásra helyezhetők.

Raklapozható műanyag konténer

kiváló minőségű, ütéseknek, kopásnak, napfénynek és kedvezőtlen időjárási viszonyoknak ellenálló polietilén HDPE-ből készül. Különféle kiegészítőkkel van felszerelve, például lehajtható rakodóablak, sínek vagy ürítő szelepek és dugók, ezért széles körben használatosak pl. az élelmiszeriparban, illetve más területeken.

Dobozos raklapok

nagy térfogatú termékek tárolására alkalmasak. Nálunk egyaránt talál teli, vízálló, perforált vagy összecsukható falú verziókat.

Raklapozható műanyag bigboxok

kaphatók 300 520 és 610 literes kivitelben. Az ellenálló képességük -20°C és +40°C között mozog, így nem kell attól tartaniuk, hogy hideg vagy magas hőmérséklet megkárosítja őket.