Rólunk

2014 óta a piacon lévő cégünk jelentős szakmai háttérrel rendelkező és az ügyféligényeket megértő szakemberek összekapcsolásával jött létre.

Mi a Dopnernél tudjuk, hogy mire van szükségük a vásárlóinknak, ezért gondoskodunk arról, hogy termékeink a legjobb minőséget képviseljék, hatékony és egyszerű megoldásokat kínáljanak a különböző problémákra, valamint időt takarítsanak meg ügyfeleinknek, amelyet ezután kellemesebben tölthetnek el, mint a hulladékokkal kapcsolatos problémák megoldása.

Hulladékgyűjtő edényeink és egyéb termékeink úgy készülnek, hogy erősek, stabilak és a káros külső hatásokkal szemben ellenállóak legyenek. A kezdetektől fogva fokozott figyelemmel kísérjük termékeink teljes gyártási folyamatát, a gyártáshoz szükséges anyagok megvásárlásától kezdve, a fröccsöntésen és a gyártás magas színvonalának betartásán át egészen a termékek összeszereléséig, tárolásáig, értékesítéséig, majd közvetlenül a vevőnek történő leszállításáig. A minőség az előnyünk és a büszkeségünk, ne habozzanak felvenni a kapcsolatot szakembereinkkel, akik örömmel adnak tanácsot az igényeinek legjobban megfelelő termékek kiválasztásában.

5 év tapasztalat

Saját tárolóhely

Több száz elégedett ügyfél